Доставка: відправимо завтра
Умови доставки детальніше...
Артикул: SE-106867
Умови доставки детальніше...
На карту, наложеним платежем
Є питання? Напишіть нам – ми завжди на зв"язку!
Високоврожайний гібрид баклажана Фабіна F1 з тривалим періодом плодоношення
Фабіна F1 — ранній гібрид баклажана, період вегетації якого становить 70 діб після висадки розсади на постійне місце. Гібрид призначений для вирощування у відкритому і закритому ґрунті. Має хорошу стійкість до вертицильозного в'янення. Баклажан Фабіна F1 формує кущ відкритого типу, який досягає у висоту 45–60 см. На кожній рослині одночасно зав'язується по 6–8 плодів. Плоди подовжено-циліндричної форми, фіолетового забарвлення з гладкою блискучою шкіркою. Маса плоду 200–350 г, довжина — 20–23 см, діаметр — 5–6 см. М'якоть білого забарвлення з зеленим відтінком, дуже щільна, без гіркоти. Баклажани рекомендовані для переробки та реалізації на ринку свіжої продукції. Мають гарну лежкість і транспортабельність. Урожайність гібрида складає 6 кг/м². Гібрид баклажана Фабіна F1 цінується за дружну віддачу високоякісних плодів. У польових умовах здатний плодоносити аж до самих морозів.
Технологія вирощування
Щоб отримати ранній врожай баклажанів, до посіву насіння на розсаду необхідно приступати в ІІІ декаді січня. Насіння слід висівати на глибину 1 см в широкі ящики або теплий парник. При температурі повітря 20–25 °С перші сходи з'являються на 6–8 добу після проведення посівів. Після того, як сіянці сформують по парі справжніх листочків, їх потрібно пересадити у напівтеплий парник за схемою 10х10 см. Висадку розсади баклажанів у відкритий ґрунт можна проводити, як тільки встановиться тепла погода і мине загроза заморозків. Оптимальна схема розміщення рослин на ділянці — 70х40 см. Догляд за рослинами передбачає поливи, підгодівлі, розпушування ґрунту та захист від хвороб і шкідників.
Бренд | Clause, Франція |
---|---|
Фасовка | 50 грам |
Форма плоду | Циліндрична |
Спосіб вирощування | Відкритий грунт, Закритий грунт (парники) |
Сорт або гібрид | Гібрид |
Термін дозрівання | Ранній |